Nagyapja indította a vállalkozást elsőként a családban, 1942-ben lett „önálló ipara” órás-ékszerészként. Testvérei ennél még korábban kezdték a kisipart. Az Oláh órás famíliából mára Bálint órásfamília lett. Mire a vállalkozás igazán eredményessé vált volna, államosították a helyiséget és az árukészletet. Ezután a hatvanas években sikerült üzlethelyiséget bérelnie, mely ma Győr legrégebbi órás üzlethelyisége. Édesapja is itt tanulta ki a szakmát. Bálint Péter is itt, a nagyapjánál volt tanuló.

1996-ban 21 évesen váltott egyéni vállalkozást az órás szakmára és 1997-ben vette meg az első óra-árukészletét.

Az üzlet sikere azóta is töretlen, immár feleségével, Bálintné Krisztinával koordinálják a vállalkozást, aki végig segítette férjét az üzletben. Velük párhuzamosan az édesapa üzlete is működik, 1984 óta Marcalvárosban, ahol jelenleg öccse, Bálint András folytatja az ipart.

Az aprócska boltból egy európai szintű szolgáltató üzletet alakítottak ki, ahol az értékesítéstől a javításig komplex szolgáltatásokat nyújtanak.

Legnagyobb és legegyedibb értékük a szakmai tudásuk, melyet 2010 óta Magyarország legjobban felszerelt márkafüggetlen szervizében képviselnek, amit 2012-ben a Széchenyi térre költöztettek.

A Bálint Cég küldetése, hogy egy teljesen komplex megoldást nyújt a karórák kedvelőinek.

A Bálint família sikertitka az, hogy a szakmájuk a hivatásuk és ezt a szakmát tisztességgel művelik és azt teszik amit szeretnek, amihez értenek.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9022 Győr, Jedlik Á. u. 18.

GPS:

47.688805, 17.633065999999985

Email: