Rövid áttekintő:

1995-ben társas vállalkozás formájában megkezdte működését a Horváth Autósiskola segédmotorkerékpár “M”, motorkerékpár ” A”, és személygépkocsi “B” képzéssel! Az iskola vezetője Horváth Jánosné. Később képzési körünk tehergépkocsi “C”, nehézpótkocsi “C+E”, mezőgazdasági vontató “Mgv” (“T”) kategóriákkal bővült.

1997-ben Nemzetközi árufuvarozókat, autóbuszvezetőket valamint árufuvarozó vállalkozókat is képezhetünk. Még ebben az évben könnyű és nehézgépkezelő, motorfűrész-kezelő és fakitermelő szakképesítést is szereztünk.

1998.A Győr-Moson-Sopron Megyei Munkaügyi Központtól megkaptuk első tanúsítványunkat.

Megkaptuk a járművezető-képző szakoktatók képzését, ami a szakterületünk csúcsát jelentette.

A Kapuvári központ után Győrben ésRévfülöpön is létrejött a Horváth Autósiskola. Ez év júliusában elértük, akkreditált felnőttképzési intézménnyé nyilvánították az iskolát.

2009. Országos szinten is egyedülálló minőségű oktató szimulátorunk segítségével megkezdtük az autóbuszos szaktanfolyamok alap- és továbbképzését.

2011. Országos vizsgaszervezői jogosultságot szerzett az iskola. Ennek eredményeként, 16 féle szakképesítésben, szakmai vizsga szervezésére van engedélyünk. A névváltozatást szükségesnek láttuk: új nevünk Horváth Tanoda Oktató és Vizsgaközpont Kft., röviden Horváth Tanoda Kft.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9330 Kapuvár, Kossuth L.u.17.

GPS:

47.58963, 17.028183000000013