A Konkoord Kft 1989-ben alakult, a mai napig 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel működik. Két fő tevékenységünk az irodatechnikai berendezések forgalmazása – kellék ellátása, és szervizelése -, valamint a számítógépek és perifériák értékesítése – számítástechnikai kellékek forgalmazása -, számítógépes hálózatok tervezése és üzemeltetése.
Vállalatunk Nyugat-Dunántúl és Közép-Dunántúl régiók meghatározó informatikai- irodatechnikai vállalkozása. Üzleti sikereinket annak köszönhetjük, hogy partnereink számára teljes körű megoldásokat szállítunk egy-egy berendezés helyett. Jól képzett szakembereink és folyamatos továbbképzésük biztosítja ügyfeleink számára a hozzáértő és megbízható informatikai megoldásokat.
A Konkoord Kft. egy széleskörű stabil vevőkörrel rendelkező vállalat, megrendelői között megtalálhatók nagy vállalatok, iskolák, közintézmények és kisebb vállalkozások egyaránt. Cégünk a SHARP legnagyobb irodatechnikai partnere, egyben hazánk északnyugati régiójának Prémium képviselője.
Vállalkozásunk meghatározó szerepet vállal az új, innovatív megoldások bevezetésében. Az új irányvonal a Konkoord palettáján a megfigyelő rendszerek, vizuáltechnika, nagyformátumú kijelzők, és interaktív prezentációs megoldások.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9023 Győr, Fehérvári u. 17/B

GPS:

47.6801249, 17.658395

Telefon: