Főfoglalkozású egyéni vállalkozói tevékenységemet 1980-tól folytatom. Az Ipartestület szakmai és közéleti tevékenységébe bekapcsolódtam, melynek eredményeként megválasztottak a kozmetikus mestervizsga bizottság elnökévé, majd az ipartestület alelnökévé.

Huszonöt éves kozmetikus tevékenységem évfordulóján szakmai bemutatót tartottam alkalmazottaim és tanulóim, valamint a vendégköröm közreműködésével.

A Győri Ipartestülettel közösen létrehoztuk A Szakma Tisztességéért közhasznú alapítványt és a Lloyd Ipartestületi Szakgimnáziumot. Az eltelt időszakban eredményes Kozmetikus, Fodrász, Kézápoló- műkörömépítő, Lábápoló, Sportedző, Lovastúra vezető, Borász, Uszodamester, Gyakorlati oktató, ..stb. tanfolyamaink voltak többek között. Évente több, mint 20 tanuló gyakorlati képzése történik nálunk.

Szakmai és szervezeti munkásságom elismeréseként a Győri Ipartestület javaslatára miniszteri, városi ezüst emlékérem és aranykoszorús mester kitüntetésben részesültem.

Pályafutásom alatt több, mint 20 tanuló gyakorlati képzését vállaltam, akik a szakmában dolgoznak, itthon és külföldön egyaránt.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9021 Győr, Liszt F. u. 8.

GPS:

47.688254, 17.635879