Az MS-CENTER 3000 Kft 2001 őszétől dolgozik az adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés, gazdasági tanácsadás területén.

A cég ügyvezető tulajdonosa – Rátzné Miklós Gyöngyi – magyar vállalkozásoknál eltöltött több évtizedes informatikai, gazdasági, adózási és felsővezetői tapasztalattal rendelkezik.

Cégünk célja, hogy a mikro- és kisvállalkozások számára könyvvezetésük mellett olyan nemzetközi színvonalú szakmai tanácsadást nyújtson elérhető áron, amely versenyképessé teheti őket.

Valljuk: Nemcsak bevétel növelése eredményezhet nyereséget, hanem kiadás – például adó megtakarítása is: azaz adóterhek minimalizálása, adózási hátrányok elkerülése törvényes keretek között.

Miután évente közel 150 vállalkozás életét követve – 15 éven át – arról is képet kaptunk, hogy milyen  jelentős hátrányt okozhatunk cégünknek, ha csupán indulatainkra hallgatva hozunk meg döntéseket, vezetünk tárgyalásokat, ezért 2016 évtől gazdasági mediációval egészítettük ki  szolgáltatásainkat. A mediációban nincs vesztes! Cégünk bejegyzett mediátora abban tud segíteni Önnek, hogy a jó partneri viszony megőrzése érdekében és a hosszadalmas bírósági eljárások helyett megtalálja partnerével a közös hangot és problémáik minden felet kielégítő megoldását. A mediátor se nem tanácsadó, se nem bíró, azonban a mediációs ülést követően általa készített és a felek által aláírt megállapodás minden fél részére kötelező erővel bír.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9024 Győr, Baross G.u.41.

GPS:

47.6810188, 17.63797509999995

Telefon: