Üzletünk a Győr barokk belváros sétálóutcájában található, a tulajdonos Raczenböck Erzsébet. Üzletünkben kizárólag magyar, egyedi tervezésű Mystic Day ruhákat forgalmazunk.

Modeljeink fiatalosak az aktuális trendekhez alkalmazkodó vonalvezetést követnek. Dinamikus árubeszállitási szokásainknak és piacképes árainknak köszönhetően Kedves jelenlegi és leendő vásárlóinkat minden héten magas minőségi követelményekkel előállitott új kollekcióval várjuk.

A ruhákhoz kiegészitőket: /táska,bizsu,sál,öv/ is tartunk,melyek stilusban igazodnak a ruhákhoz. 2008 óta kínáljuk saját tervezésű kollekcióinkat melyek magyar termékek.

A ruhák tervezésekor elsődleges szempontja, hogy a ruháiban, viselője lehető legszebb, legkarcsúbb formáját hozzák elő testalkattól és kortól függetlenül. A ruhák többnyire kényelmes pamut anyagból készülnek. Visszafogottan elegáns, ugyanakkor magabiztos fellépést sugallnak.

A kollekciókban találhatnak a hölgyek elegáns alkalmi ruhát: bálra,esküvőre,diplomaosztóra,ballagásra, színházba, vacsorához, munkahelyre valamint hétköznapi viselethez is.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9021 Győr Kazinczy u. 21.

GPS:

47.6877461, 17.6336776

Telefon: