Nagy Gábor fényező, egyéni vállalkozói tevékenységemet 1983. szeptember 5-től végzem főfoglalkozásban. Vállalkozásomat egyedül kezdtem, családi ház melléképületében. A megrendelői kör bővülésével  műhelyemet 70 m²-re bővítettem. Megrendelői körre tekintettel további fejlesztést kellett végrehajtani. Győrújbaráton az ipari parkban 4260 m² bekerített területen 530 m² alapterületű 6 m belmagasságú csarnokot építettem. A fényezőműhely mellett komplett karosszéria lakatos műhely is rendelkezésre áll az autók karosszéria javítására és fényezésére.

Végezzük személyautók, buszok, kamionok, repülőgép alkatrészek fényezését. Az alkalmazotti létszámom 15 főre bővült. Fiam, ifj. Nagy Gábor tanulóéveit Bubernik Pál autófényező mesternél végezte, és azóta a szakmában tevékenykedik. Jelenleg Németországban dolgozik, hogy megismerje a nyugati országokban alkalmazott technológiát és elsajátítsa a német nyelvet. Céljai között szerepel, hogy tőlem átveszi és tovább folytatja a vállalkozást.

Fő szempontjaink közé tartozik a szolgáltatás magas minőségének biztosítása. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink igényeit és egyedi kívánságait teljesíteni tudjuk. Megrendelői kör: MAN szerviz, Julius Globe, valamint magánszemélyek. Cégünk az Eurotax által elfogadott “A” minőségű festéket és segédanyagokat használja.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9028 Győr, Mohács u. 11/a.

GPS:

47.6481352, 17.670402200000012

Telefon:
Web:

-