A RÁBA-FRONT Kft. 1999. évben alapított, 100 %-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló gazdasági társaság.
A Kft. fő tevékenysége a mentő tűzvédelmi szolgáltatás, melynek keretében Győr egyik járműipari részegységeket gyártó gazdasági társasága részére létesítményi tűzoltósági feladatokat látunk el.
További tevékenységi területünk a faipari termékek gyártása. Ezen belül elsősorban stratégiai partnerünk részére tároló fatermékek (szállító kalodák, raklapok) gyártását végezzük, valamint magánszemélyek és vállalkozások részére egyedi bútorgyártással foglalkozunk.
A megrendelő által rendelkezésre bocsátott, vagy általunk készített látványterv alapján gyártunk le és építünk be lakás- és irodabútorokat, üzletberendezéseket, (nyílászárók /ajtók/, előszoba-, konyha-, nappali- és szobabútorok, egyéb kiegészítők) valamint készítünk lakáson kívüli használatra filagóriát, virágládákat, kerti elemeket, berendezéseket, de szénatárolót, lóboxot is. Ezen munkáink során – a megrendelő igényei szerint – egyaránt használunk bútorlapot illetve különféle fa alapanyagot.

A RÁBA-FRONT Kft. vezetése és minden dolgozója elkötelezett a jogszabályi követelményeknek való megfelelés, a megrendelő igényeinek maradéktalan kielégítése, a magas színvonalú szolgáltatás, a kiváló minőségű termékek gyártása, továbbá a Kft. környezeti teljesítményének folyamatos javítása mellett.
Ennek érdekében bevezette és folyamatosan működteti az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 integrált rendszert.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9027 Győr, Martin út 1.

GPS:

47.6949912, 17.679505199999994

Telefon: