A Tra.Co.Gas.HU Kft. egy egyszemélyes vállalkozás, mely 2013-ban alakult győri székhellyel, amely a csoporthoz tartozó többi cég szempontjából fontosnak ítélt stratégiai és logisztikai terület.

Ömlesztett por és granulátum közúti szállítására specializálódott, 8 járműből álló flottával rendelkezünk, mindegyik jármű kompresszorral van felszerelve, amely lehetővé teszi minden típusú ömlesztett áru lefejtését.

A leggyakrabban szállított termékek a műanyag minden típusa por és granulátum formájában, kalcium karbonát, nátrium karbonát, amido, homok, liszt, dara, cukor és egyéb nem veszélyes áru ömlesztett áru.

Kelet-és Nyugat Európa területén fuvarozunk, legfontosabb piacaink a szomszédos országok mint Ausztria, Csehország, Lengyelország, Románia továbbá Németország és Olaszország.

Az általunk nyújtott és garantált magas színvonalú szolgáltatás olyan felépített rendszernek és eljárásoknak köszönhető, melyek előirányozzák a személyzet folyamatos oktatását és képzését, a járművek programozott karbantartását, a biztonsági előírások és a KRESZ  szabályainak szigorú betartását.  Ezekben nyújt magas szintű szakmai segítséget a Győri Ipartestület, amelynek alakulásunk óta tagjai vagyunk.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9021 Győr Aradi Vértanúk útja 13. fszt.6

GPS:

47.685669, 17.632630999999947

Telefon:
Web:

-