Takács Elvira fodrászmester vagyok, a Tupír fodrászszalon tulajdonosa. A szalon egy régi győri hagyomány folytatója, mert a helyiségben, már a múlt század eleje óta fodrászüzlet működik. Elődöm Szabó Ferencné, Teri néni volt.
Fiatal mesterként vettem át tőle az üzletet 1975-ben. Azzal búcsúzott el, hogy nálam biztosan jó kezekben lesz a jövőben is. Az eltelt negyven évben, – mindenkori munkatársaimmal -, úgy szolgáljuk ki vendégeinket, a város lakóit és a bel- és külföldi látogatókat, hogy méltó legyek egykori mesterem bizalmára.

A modern készülékek és a legjobb anyagok használata mellett folyamatos továbbképzéssel érjük el, hogy szakmai felkészültségünk lépést tartson a mindenkori divatirányzatokkal.
A  felkészültség, a kézügyesség és a gyakorlat mellett a jó fodrásznak különleges empátiával is  rendelkeznie kell. Amikor a vendég beül a székbe, a jó fodrász nemcsak megérti, hanem átérzi kívánságait, elvárásait. Felállva székből és a tükörbe nézve, azt érezze, hogy megkapta, amit elképzelt, és amire vágyott.

Vállalkozás elérhetőségei:

Cím:

9021 Győr Csillag utca 1.

GPS:

47.687393, 17.633144000000016

Telefon:
Email:
Web:

-